Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundige medewerkers
Ma-Vr open om 6 uur
Zaterdag open om 7 uur

De mooiste badkamers van Geldermalsen vindt u bij Middelkoop Buurmalsen

Middelkoop is een begrip in Geldermalsen en de omliggende regio. Middelkoop Buurmalsen levert al vele jaren de mooiste badkamers. Wij zijn gespecialiseerd in het verwezenlijken van uw droombadkamer.

Prachtige showroom Buurmalsen

Middelkoop heeft meerdere showrooms, een van de mooiste showrooms is gevestigd in Buurmalsen. In Buurmalsen kunnen we u de meest uiteenlopende badkamers en sanitair tonen en samen met een van onze kundige en enthousiast adviseurs hopen we u te kunnen voorzien van de badkamer die het beste bij u past. En daarbij kunt u eindeloos blijven combineren.

Van een luxueuze tot praktische badkamer

Of u nu op zoek bent naar een strakke praktische badkamer, of u bent op zoek naar een luxe uitstraling, bij Middelkoop Buurmalsen kunt u terecht met al uw wensen op het gebied van badkamers en sanitair.

Kom vrijblijvend langs in Buurmalsen

Bij Middelkoop in Buurmalsen hebben we verschillende badkameropstellingen, deze geven u een helder beeld van de verschillenden mogelijkheden. Daarom nodigen we u van harte uit om onze showroom in Buurmalsen te bezoeken. Maar hiervoor vandaag nog een online afspraak met ons.

Restanten in onze outlet

Bent u op zoek naar een goedkope badkamer in Geldermalsen of omgeving? Dan maken we u er graag attent op dat we een outlet hebben met goedkope producten, vaak zijn dit restpartijen of demo- of showroommodellen. Neem gerust alvast online een kijkje.

Inspiratie opdoen

We vragen regelmatig aan onze klanten of ze een foto van het eindresultaat willen maken en deze met ons delen. Deze foto’s plaatsen we dan op onze website onder het kopje inspiratie. Laat u inspireren door onze tevreden klanten; de foto’s geven een prachtige indruk van hoe ook uw droombadkamer zou kunnen worden.

3D tekening van uw badkamer

In Buurmalsen beschikken we over speciale software waarmee we een prachtige 3D tekening van uw droombadkamer kunnen maken. We nemen dan met elkaar door welk sanitair u het liefst in uw badkamer zou willen hebben en wij verwerken dit in een ontwerp. Ook kunt u aangeven welke stijl u verwerkt zou willen hebben in uw badkamer, wij zetten onze kennis, ons enthousiasme en creativiteit dan in om tot een perfect resultaat voor uw badkamer te komen.

Sanitair in alle soorten en maten

Bij Middelkoop in Buurmalsen leveren al vele jaren de beste kwaliteit sanitair. Of u nu op zoek bent naar een badkamermeubel, douchecabine of gewoon een comfortabel bad, u zult bij ons zeker slagen. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig. En onze kundige adviseurs zullen u zeker goed op weg kunnen helpen om te komen tot de beste keuze voor uw droombadkamer.

Maar we hebben meer. Ook leveren exclusieve producten zoals designradiators, sunshowers en waterontharders. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor alle wand- en vloertegels maar ook kranen en alle andere accessoires die u in uw badkamer nodig hebt.

Middelkoop is toonaangevend in Buurmalsen

We leveren al vele jaren badkamers in Geldermalsen en in de omgeving. We leveren zowel aan particulieren als ook aan de professional. Dit doen we al ruim 50 jaar. Ons familiebedrijf zet zich generaties lang in om onze klanten met een tevreden gevoel de deur uit te laten gaan. U staat als klant dus altijd centraal bij Middelkoop in Buurmalsen. Bent u naar aanleiding van wat u leest benieuwd geraakt naar wat wij u te bieden hebben? Maak dan vandaag nog een online afspraak met ons of neem op een andere manier contact met ons op. Onze adviseurs staan klaar voor u om u van het juiste advies te voorzien en geven u dit advies graag, in alle rust, onder het genot van een kopje koffie of thee. Wij heten u graag welkom bij onze showroom van Middelkoop in Buurmalsen.

Zeker.Middelkoop