Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundige medewerkers
Ma-Vr open om 6 uur
Zaterdag open om 7 uur

De mooiste badkamers van Zaltbommel

Van praktische, strakke badkamers tot hele mooie luxe en exclusieve badkamers; bij Middelkoop Zaltbommel bent u aan het juiste adres voor al uw wensen op badkamergebied.

Vanuit de prachtige gemeente Zaltbommel in Gelderland leveren wij de mooiste badkamers. Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van badkamers en sanitair zetten wij onze deskundigheid in om u goed en vakkundig te kunnen adviseren om zo al uw badkamer gerelateerde vragen te beantwoorden.

Wij vinden dat sanitair niet alleen mooi moet zijn maar het moet ook praktisch zijn, zodat het gemakkelijk is schoon te houden. Middelkoop helpt u bij het samenstellen van uw perfecte badkamer en zal er alles aan doen om u met een tevreden gevoel onze showroom te verlaten. En wanneer uw badkamer eenmaal helemaal klaar is hopen we dat u met een tevreden gevoel terugdenkt aan het advies dat u gekregen heeft van onze specialisten in onze showroom in Zaltbommel.

Wij leveren badkamers en sanitair aan zowel bedrijven als particulieren. Of u nu een of meerdere badkamers besteld, wij nemen altijd de tijd voor u.

Als u een afspraak met ons wilt inplannen dan nodigen wij u graag uit om dat via onze online planner te doen. U komt in onze showroom in Zaltbommel alles te weten over onze badkamers en sanitair.

Veel keus in onze showroom in Zaltbommel

We heten u graag welkom in een van onze showroom in Zaltbommel. We tonen daar een uitgebreid assortiment aan badkamers en sanitair. Neem rustig de tijd om met een van onze badkameradviseurs om tafel te gaan en laat u overtuigen van de kwaliteit van onze badkamers. Dit doet u onder het genot van een heerlijke verse kop koffie. We kunnen dan, samen met u, al uw wensen en eisen doornemen en dit eventueel verwerken in een 3D tekening, zodat u een goed inzicht krijgt in de badkamer die u uitzoekt.

Inspiratie opdoen in Zaltbommel

We vragen onze klanten vaak om foto te maken van het de badkamer, zodra deze is gerealiseerd. We plaatsen deze foto’s ter inspiratie op onze website. Wilt u een kijkje nemen? Dan kunt u hier een overzicht vinden van de badkamers die wij aan onze tevreden klanten in Zaltbommel hebben geleverd.

Sanitair in Zaltbommel

In onze showroom in Zaltbommel hebben we een prachtig assortiment ten toon gesteld waar u zeker uw favoriete sanitair tussen zult vinden. Zo hebben we badmeubels, vloertegels, wandtegels, kranen, waterontharders, sunshowers, designradiators, douchecabines en nog veel meer.

Adviesgesprek bij Middelkoop in Zaltbommel

We begrijpen dat u graag persoonlijk contact wilt met een deskundig adviseur in Zaltbommel. Daarom stellen wij onze showroom graag open voor onze klanten. U kunt zelf een adviesgesprek inplannen via onze website, daarvoor hebben we een kalender geplaatst waarin u zelf uw afspraak kunt plannen. Wilt u een adviesgesprek aanvragen? Klik dan hier om het in te plannen. Selecteer de gewenste datum en tijd en vermeld vervolgens uw naam, telefoonnummer en e-mailadres. Het kan zijn dat we nog contact met u opnemen wanneer het tijdstip toch niet helemaal schikt, maar we komen daar samen altijd met elkaar uit. In elk geval hopen wij u zeer binnenkort te verwelkomen in onze showroom in Zaltbommel.

Middelkoop is een begrip in Zaltbommel

Dat wij een begrip zijn in de regio, en dan met name in Zaltbommel, is niet zo gek. We leveren al vele jaren badkamers op maat in Zaltbommel. Al meerdere generaties zijn wij gericht op de tevredenheid van onze klanten. De klant heeft bij ons altijd centraal gestaan en dat zal altijd zo blijven. We nodigen u daarom uit om binnenkort onze showroom in Zaltbommel te komen bezoeken en zien uit naar uw komst.

U bent van harte welkom bij Middelkoop in Zaltbommel!

Zeker.Middelkoop