Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundige medewerkers
Ma-Vr open om 6 uur
Zaterdag open om 7 uur

Deuren in Almkerk

Of u nu op zoek bent naar een buitendeur of een binnendeur, bij Middelkoop in Werkendam bent u zeker aan het juiste adres voor iedere deur waar u naar op zoek bent. En dat is zeker geen open deur!

Binnendeuren in Almkerk

Bij Middelkoop in Werkendam bent u van harte welkom in de showroom om alle binnendeuren te komen bekijken. Onze experts staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Plan hiervoor vandaag nog een afspraak met ons in of neem contact met ons op.

Zwarte binnendeuren

De zwarte binnendeur is de laatste jaren enorm populair en is niet meer weg te denken in onze showroom. Ook in Almkerk besteden we ruimschoots aandacht aan deze strakke, industriële binnendeuren. Ze passen perfect binnen de moderne interieurs. Gebruik maken van zwarte elementen op uw deur is niet alleen helemaal van deze tijd, maar het is ook nog eens tijdloos.

De meesten zwarte deuren leveren wij zowel als stompe deur, maar ook als opdek deur. Een stompe deur valt in het kozijn, een opdekdeur valt in het kozijn.

Landelijke binnendeuren

Landelijke binnendeuren hebben een rustieke uitstraling. Het zijn doorgaans houten deuren, voorzien van vlakke panelen met V-groeven en diagonale stijlen. Ook de landelijke deuren worden als stompe deur en opdekdeur geleverd, maar kunnen vaak ook als schuifdeur worden geleverd.

Moderne binnendeuren

Moderne binnendeuren worden zowel met als zonder glas geleverd. En uiteraard is er ook keuze tussen opdekdeuren en stompe deuren. Moderne deuren bestaan meestal uit strakke lijnen die worden gecreëerd met vlakke panelen en rechte profielen. Ze passen bij ieder modern en strakke interieur.

Klassieke binnendeuren

Klassieke deuren sluiten perfect aan bij een klassiek interieur. Ze hebben doorgaans een elegante uitstraling en zijn zowel leverbaar met glas als ook zonder glas. Klassieke deuren zijn veelal voorzien van sierlijke profielen en ze geven uw interieur iets warms, klassieks en elegants.

Buitendeuren in Almkerk

Middelkoop levert zowel voordeuren als ook achterdeuren in Almkerk. Onze buitendeuren zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit. Wilt u meer informatie van ons hebben over onze buitendeuren? Plan dan vandaag nog een afspraak met ons in of neem contact met ons op.

Ruim assortiment buitendeuren

Middelkoop in Werkendam levert een zeer uitgebreid assortiment buitendeuren; wij hebben voor ieder huis, voor elke stijl wel een passende deur. Onze experts staan u graag te woord om u te voorzien van de juiste informatie. De deuren die wij leveren bieden we voor zeer aantrekkelijke prijzen aan.

Deurbeslag

Naast voordeuren, achterdeuren, binnendeuren, zijn wij ook het adres voor deurbeslag. Met het juiste deurbeslag maakt u de aankleding van uw deur helemaal af. Wij leveren ons deurbeslag van verschillende materialen zoals chroom, nikkel, brons of zwart maar ook in verschillende varianten. Naast deurkrukken aan deurgrepen, schuifdeurkommen en meubelknoppen leveren we ook bijpassende deurstoppers en hang- en sluitwerk van hoogwaardige kwaliteit.

Buitendeuren maakt u compleet met deurbeslag die de deur zowel verfraaien als om deze goed te beveiligen. Hierbij hebt u de keuze uit heel veel stijlen en kleuren. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan veiligheidsbeslag met het SKG***keurmerk en het Politie Keurmerk Veilig Wonen en voorzien van kerntrekbeveiliging. Hiermee houdt u inbrekers zo goed mogelijk buiten de deur. Tenslotte maakt u het plaatje compleet met bijpassende huiscijfers en letters, een beldrukker en eventueel brievenbusplaten.

Showroom in Werkendam bezoeken?

Wilt u onze showroom een bezoek brengen? Dan bent u van harte welkom. De koffie of de thee staat al klaar voor u. Onze adviseurs staan graag voor u klaar om u te voorzien van alle informatie waar u naar op zoek bent. Neem vandaag nog contact met ons op of plan een afspraak in via ons digitale afspraakformulier.

Zeker.Middelkoop