Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundige medewerkers
Ma-Vr open om 6 uur
Zaterdag open om 7 uur

De vloeren expert van Geldermalsen

Wij zijn de expert op het gebied van alle vloeren in Geldermalsen en omgeving. Of het nu gaat om een tegelvloer, een houten vloer, pvc vloer of juist een laminaat vloer, wij hebben alle kennis in huis om u op de juiste manier te adviseren. En dat doen we dan ook graag: onze experts staan graag voor u klaar in Buurmalsen.

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Zorg er dan voor dat het karakter van uw vloer goed bij uw woonbeleving past. De stijl van de woning en uw persoonlijke smaak spelen hierbij een grote rol. Deze keuze kan niemand anders voor u bepalen dan u alleen. Zorg ervoor dat de keuze voor een vloer altijd een keuze is waar u zelf achter kunt staan er waarvan u verwacht dat u nog jaren plezier zal hebben van het materiaal en de stijl van de vloer die u uitkiest.

Houten vloeren in Geldermalsen

Bent u op zoek naar een mooie houten vloer? Zoek dan niet verder. Wij hebben precies de vloer waar u naar op zoek bent in Geldermalsen en omgeving. Of u nu een eiken vloer of grenen vloer, wij hebben de juiste vloer voor u in huis. Maar er zijn natuurlijk nog talloze materialen, soorten en maten. Laat u overtuigen bij ons in de showroom in Buurmalsen. Nieuwsgierig geworden? Neem vandaag nog contact met ons op, of plan online een afspraak in met een van onze adviseurs.

Een laminaatvloer vindt u bij Middelkoop

Wij leveren alle soorten, maten en structuren laminaat. Gaat u voor een visgraatvloer in een mooie bamboekleur? Of kiest u toch voor een stoere vloer met een donkere doorleefde industriële look? Wij leveren waar u zich het fijnst bij voelt.

Laminaat is praktisch, oersterk en duurzaam. Ook is het bestand tegen water en vocht en zal de kleur niet verkleuren als de vloer blootgesteld wordt aan de zon. Een laminaatvloer is ook hygiënisch omdat vuil zich niet in kieren en naden kan ophopen, daarbij is laminaat ook niet poreus. Laminaat is zeer onderhoudsarm, eigenlijk kunt u wel zeggen dat een laminaatvloer onderhoudsvrij is.

PVC vloeren uit Buurmalsen

Een andere onderhoudsarme vloer is de vloer van PVC, sommigen gebruiken de naam plastic vloer. En dat klopt eigenlijk wel, want een PVC vloer is gemaakt van het hoogwaardige kunststof polyvinylchloride. Ook de PVC vloer is duurzaam en zeer praktisch. Een PVC vloer is eenvoudig schoon te houden en is erg hygiënisch. We leveren PVC vloeren van de beste merken en van hoogwaardige kwaliteit. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom in Buurmalsen, daar kunnen we u een uitgebreid assortiment PVC vloeren tonen, u zult versteld staan van de ruime keuze die we u kunnen bieden. Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen, of doe dit zelf gemakkelijk via ons online afspraken systeem.

Tegelvloeren in Geldermalsen

We leveren de meest uiteenlopende tegelvloeren. Of u nu op zoek bent naar een kwalitatief hoogwaardige keramische tegel of dat u liever gaat voor een extreem duurzame natuurstenen tegel, aan u de keuze. Uiteraard staan wij u graag ter zijde bij het maken van de juiste keuzen. Wij hebben meerdere adviseurs in dienst die u van het juiste advies kunnen voorzien voor de juiste tegelvloer.

Keramische tegels

Keramische tegels worden gemaakt van steen en klei en andere natuurlijke materialen. Deze natuurlijke materialen worden verwerkt tot een prachtige keramische tegel. Middelkoop in Buurmalsen is gespecialiseerd in deze prachtige tegels.

Tegels met houtlook

Een houtlook tegel is ook een keramische tegel, alleen wordt de toplaag bewerkt zodat er een houtnerf of houtstructuur op de tegel verschijnt. Deze tegels worden in een andere verhouding geleverd, zodat ze als alternatief voor een houten of laminaat vloer kunnen worden gebruikt. Een keramische vloer met houtlook is heel bijzonder en geeft uw huis een unieke uitstraling.

Natuursteen tegels

Natuurstenen tegels komen direct uit de natuur. Ze worden uit rotsen gezaagd en verwerkt tot een prachtige tegel. Een natuurstenen vloer geeft een unieke uitstraling aan uw huis.

Benieuwd naar vloeren in Buurmalsen?

Neem vandaag nog contact met ons op of plan een online afspraak in. Onze vloer experts staan u graag te woord. U bent van harte welkom!

Zeker.Middelkoop