Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundige medewerkers
Ma-Vr open om 6 uur
Zaterdag open om 7 uur

De mooiste vloeren vindt u bij Middelkoop in Hardinxveld-Giessendam

In Werkendam vindt u een enorm assortiment aan vloeren. Middelkoop is gespecialiseerd in vloeren en heeft voor u een selectie gemaakt uit de meest prachtige vloeren. Of u nu op zoek bent naar een houten vloer of liever laminaat, of dat u gaat voor PVC of toch liever tegels, Middelkoop in Werkendam heeft het allemaal!

Tegelvloer in Hardinxveld

Tegels zijn nog altijd onverminderd populair bij onze klanten in Hardinxveld. En dat is ook niet verwonderlijk want tegels zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook ontzettend mooi. We leveren tegels in van verschillende maten, vormen en kleuren. Maar ook verschillende designs. Wist u dat tegels ook geleverd kunnen worden met houtlook? De tegel bevat zelfs de nerven van het hout en is niet van een plankenvloer te onderscheiden, maar dan met de voordelen van een tegelvloer.

Keramische tegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden. Natuurstenen tegels zijn enorm duurzaam en zijn gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. Daarnaast leveren we ook granieten vloeren, deze zijn van het hardste natuursteen. Naast marmer is graniet een hele populaire keuzen voor vloerbekleding. Ook graniet is in vele kleuren en maten te verkrijgen. Marmer wordt al vele eeuwenlang in woningen verwerkt. Het is waarschijnlijk de meest bekende natuurstenen vloer die er is. Marmer wordt niet alleen gebruikt voor vloertegels, maar wordt ook wel gebruikt voor wandtegels.

Tegelvloeren zijn de ideale ondergrond voor uw huis. Niet alleen voor uw badkamer of toilet, maar juist ook voor uw woonkamer en keuken.

Laminaatvloer in Hardinxveld

Laminaatvloeren zijn eenvoudig bij te houden en behoeven weinig onderhoud en daarmee zijn ze uitermate geschikt als vloer voor uw woning. Laminaat is leverbaar in heel veel verschillende soorten, maten en designs. De kwaliteit van onze laminaatvloeren is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Maar er is de afgelopen jaren ook veel ontwikkeling geweest in de toplagen die worden aangeboden, zo is het tegenwoordig mogelijk om zeer realistische hout- of steenmotieven te kunnen leveren op een laminaatvloer. Doordat laminaat erg populair is, leveren we onze topvloeren voor hele scherpe prijzen.

PVC vloeren in Hardinxveld

PVC vloeren zijn geluiddempend en absorberen warmte. Ook hebben PVC vloeren een lange levensduur, zijn bestand tegen slijtage en zijn tegenwoordig bijna niet van een houten vloer te onderscheiden. PVC is een afkorting van het woord polyvinylchloride. Dit is een goedkoop materiaal dat eenvoudig te bewerken is, om die reden wordt PVC steeds vaker gebruikt als vervanging van hout en laminaat.

Houten vloeren in Hardinxveld

Een houten vloer is authentiek en warm. Houten vloeren geven een huiselijk gevoel en stralen klasse uit. In Werkendam heeft Middelkoop een uitgebreid assortiment aan houten vloeren die u als vloerbekleding kunt gebruiken. Deze vloeren zijn gemaakt van de mooiste houtsoorten; bij Middelkoop in Werkendam vindt u altijd een vloer die bij u past.

Hout is net als steen een natuurproduct, dat brengt voordelen en nadelen met zich mee. Een natuurproduct is altijd uniek. Niemand heeft dezelfde vloer als u. De soort hout kan hetzelfde zijn, zelfs de afwerking, maar de nerf is altijd weer anders. Houten vloeren geven iedere ruimte in uw huis een unieke ambiance. Houten vloeren zijn wel gevoelig voor de seizoenen, maar de voordelen van een houten vloer kunnen niet opwegen tegen de nadelen.

Een afspraak maken in onze showroom in Werkendam

Bent u geïnteresseerd geraakt in de vloerbekleding die Middelkoop Werkendam kan leveren? Dan verwelkomen we u graag in onze showroom. U bent van harte welkom. We vragen u wel om van tevoren een afspraak te maken. Dit kan telefonisch, u vindt onze contactgegevens op de contactpagina, maar u kunt ook online een afspraak bij ons inplannen. Onze kundige adviseurs nemen graag alle mogelijkheden met u door en helpen u graag om een beslissing te nemen tussen de verschillende soorten vloeren.

Zeker.Middelkoop