Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundige medewerkers
Ma-Vr open om 6 uur
Zaterdag open om 7 uur

De mooiste vloeren vindt u bij Middelkoop in Zaltbommel

In Zaltbommel vindt u de mooiste vloeren bij Middelkoop. We hebben een prachtige, ruim opgezette showroom, waarin wij de prachtigste vloeren presenteren. We nemen de tijd voor u, zodat u op het gemak en onder het genot van een kopje koffie of thee de juiste keuze kunt maken. Onze focus ligt op tevreden klanten; wij gaan door totdat u met een tevreden gevoel en de juiste vloer onze showroom verlaat.

Alle soorten vloeren in Zaltbommel

Middelkoop in Zaltbommel levert zowel houten vloeren als ook tegelvloeren, laminaatvloeren en PVC vloeren. Ieder materieel heeft zo zijn voordelen en nadelen, maar u ziet: we hebben voor iedereen de juiste vloer.

Houten vloer in Zaltbommel

Heeft u wel eens nagedacht over een houten vloer? Een houten vloer geeft sfeer en is duurzaam. Houten vloeren zijn authentiek en geeft de ambiance aan uw huis die het moet hebben. Wij leveren een uiteenlopend assortiment aan houten vloeren van alle soorten hout en in elke kleur en afwerking.

Een houten vloer heeft meer aandacht nodig dan bijvoorbeeld een laminaatvloer. Zo moet u een gelakte vloer een keer in de 10 tot 15 jaar (laten) schuren of polijsten. Vervolgens dient u hier weer een nieuwe laklaag overheen aan te brengen. Een gewaxte vloer moet een keer in de 4 jaar grondig worden gereinigd alvorens u hier een nieuwe laklaag op aan brengt. En bij een geoliede vloer dient u een keer per 9 maanden onderhoudsolie op de vloer aan te brengen.

Tegelvloer in Zaltbommel

Er zijn veel verschillende soorten tegelvloeren. Wij maken onderscheid in plavuizen, natuursteen, houtlook en keramische tegels.

Keramische tegels en plavuizen

Plavuizen en keramische tegels zijn eigenlijk hetzelfde, de term plavuizen wordt niet meer zo vaak gebruikt, daarvoor gebruiken we de term keramische tegels. Keramische tegels zijn tegels die gemaakt zijn uit een mengsel van klei, zand en andere natuurlijke materialen. Een keramische tegel is duurzaam en slijtvast.

Natuursteen tegels

De naam zegt het al; de natuurstenen tegel komt rechtstreeks uit de natuur. Natuursteen tegels worden gezaagd uit platen die gezaagd zijn uit grote blokken steen uit de natuur. De natuurstenen tegel wordt op verschillende manieren behandeld waardoor je een unieke ‘natuurlijke’ ervaring krijgt wanneer u deze tegels in uw huis gebruikt.

Houtlook tegels

Houtlook tegels wordt ook wel keramische parket genoemd. Het zijn keramische tegels waarin de nerf en structuur van hout in is verwerkt. Dit geeft een unieke houtlook. Deze tegels hebben ook een ander formaat dan andere keramische tegels, ze zijn langwerpig waardoor ze ook als een houten vloer te leggen zijn.

Laminaat vloeren in Zaltbommel

In onze showroom in Zaltbommel hebben we een uitgebreid assortiment aan laminaat voor u in de aanbieding. De ontwikkelingen van dit product gaan snel. Laminaatvloeren zijn bijna niet meer van een houten vloer of een tegelvloer te onderscheiden. Laminaat is verkrijgbaar is alle soorten en maten en met ieder mogelijk dessin; met of zonder structuur en reliëf.

Laminaat is enorm sterk en onderhoudsvrij en goed bestand tegen vocht en llichtinvloeden. Een laminaatvloer is ook hygiënisch omdat het er geen stof en vuil in kan trekken, daarnaast is het gemakkelijk schoon te maken.,

Tot slot is een laminaatvloer betaalbaar en ook nog duurzaam, vaak ik laminaat dan ook de voordeligste keuze.

PVC Vloeren in Zaltbommel

In onze showroom in Zaltbommel tonen we een uitgebreid assortiment PVC vloeren. Een PVC vloer heeft een wat natuurlijkere uitstraling dan een laminaatvloer. Verder is een PVC vloer ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Verder is een PVC vloer slijtvast en krasbestendig. Maar ook waterbestendig, geschikt voor iedere denkbare ruimte in huis. Het grote voordeel van PVC vloeren is ook dat ze geluid absorberen en akoestisch dempen. Een PVC vloer is ook brandvertragend.

Afspraak maken?

Voel u vrij om een vrijblijvende afspraak in te plannen met een van onze betrouwbare adviseurs. Plan een online afspraak in, of neem contact met ons op.

Zeker.Middelkoop