Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundige medewerkers
Ma-Vr open om 6 uur
Zaterdag open om 7 uur

Waterontharders in Sleeuwijk van Boshuis, de nr. 1 van Nederland

Boshuis is producent van kwalitatief hoogwaardige waterontharders en is een bekende naam in regio Sleeuwijk. Boshuis waterontharders zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit en de beste keuze als u op zoek bent naar een waterontharder voor uw woning in Sleeuwijk.

Waterontharders voor een scherpe prijs

De waterontharders van Boshuis zijn niet alleen van een uitstekende kwaliteit, ook de prijs is enorm scherp. Dus bent u op zoek naar een goedkope waterontharder die ook nog eens tot de beste waterontharders behoort, zoek dan niet verder en kies voor een Boshuis waterontharder.

Middelkoop is dé Boshuis specialist

Wij kiezen al jaren voor de kwaliteit van een Boshuis waterontharders. Boshuis is ook nog eens 100% Nederlands. En als specialist op de Nederlandse markt, op het gebied van waterontharding, zetten wij ons, samen met Boshuis, in schoon en veilig drinkwater. Daarnaast zet het merk Boshuis zich in om op veilige en verantwoorde manieren water op een duurzame manier te gebruiken.

Waterontharders van Boshuis zijn dé oplossing voor kalkaanslag

Er is niets zo vervelend als aanslag door kalk op uw sanitair van badkamer en keuken. Als u ook van die kalkaanslag af wilt dan is het tijd voor een waterontharder. Voor een scherpe prijs heeft u een prima waterontharder in huis en wij geven ook nog eens 20 jaar garantie op Boshuis waterontharders!

Geen kalkaanslag meer

Wist u dat kalk dat in het water zit schoonmaakmiddelen afbreekt? Als u dus kiest voor een waterontharder dan heeft u hier geen last meer van en kunt u wel tot 80% van uw schoonmaakkosten besparen. Uw sanitair zal er daardoor ook beter uitzien en behoudt daarin zijn waarde. Doordat u minder schoonmaakmiddelen nodig heeft en u minder hard hoeft te boenen, bent u minder tijd kwijt aan schoonmaakwerkzaamheden.

Persoonlijke verzorging

Onthard water komt ook uw persoonlijke verzorging ten goede. Het voorkomt uitdroging van uw huid en haar. Uw haar blijft soepeler en uw huid wordt op deze manier gehydrateerd. Ook voor medische doeleinden is een waterontkalker zeer geschikt, heeft u bijvoorbeeld last van eczeem en psoriasis? Dan kan een waterontkalker minder jeuk en uitdroging geven. Hierdoor zullen uw klachten afnemen. Ook het halveren van zeep en andere wasmiddelen komt uw klachten ten goede.

Duurzaam en energiebesparend

Het is niet alleen hinderlijk dat oppervlaktes en sanitair vuil wordt, het is ook nog eens veel werk om dit weer te verwijderen. Waterontharders van Boshuis maken een einde aan deze kalkaanslag. Hierdoor hoeft u minder vaak schoon te maken en bespaart u wasmiddelen en schoonmaakmiddelen. De ontharder kan perfect worden afgestemd op de gebruiker, door het maken van slimme berekeningen.

Waterhardheid in Sleeuwijk

Als u woonachtig bent in Sleeuwijk dan doet u er goed aan om een waterontharder aan te schaffen. De hardheid van het water is namelijk 10,10 dH en dat is vrij hard (volgens Boshuis waterontharders).

water hardheid in werkendam, volgens Boshuis waterontharders
De waterhardheid in Sleeuwijk

De gevolgen van deze waterhardheid (hoger dan 4 dH) is namelijk dat u veel en snel kalkaanslag op uw sanitair krijgt. Ook kan de energierekening onnodig hoog worden en kunnen leidingen verstopt raken. Verder loopt u een verhoogd risico op defecte apparaten door kalkaanslag. En zoals gezegd kan het ook effecten hebben op uw gezondheid, denk aan huidirritatie en een harde smaak van het water. Deze gevolgen kunnen eenvoudig worden tegengegaan door een waterontharder te plaatsen.

Krijg meer watercomfort

Met onze specifieke oplossingen voor nieuwe en bestaande appartementen hebben bewoners geen last meer van kalkaanslag of te weinig waterdruk. Met zacht water voor meer comfort en voldoende waterdruk, zelfs voor de regendouche op de bovenste etage.

Meer informatie over waterontharders

Voor meer informatie over waterontharders kunt u hier verder lezen.

Zeker.Middelkoop