Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundige medewerkers
Ma-Vr open om 6 uur
Zaterdag open om 7 uur

Waterontharder Geldermalsen

Last van hard water in uw huis in Geldermalsen of omgeving? Veel kalkaanslag in uw douche of andere huishoudelijke apparatuur? Dan is een waterontharder een goede oplossing. Middelkoop Showroom in Buurmalsen voorziet u van informatie en levert u de beste waterontharders tegen een scherpe prijs.

Wat is waterhardheid

Ons grondwater in Nederland bevat van nature calcium en magnesium. Deze mineralen zitten voornamelijk in steensoorten zoals kalk en krijt. Hoe meer deze minerealen in het grondwater aanwezig zijn hoe harder het water is. Hoe hard uw water is hangt dus af van de locatie waar uw waterbedrijf het grondwater wint.

Gevolgen van hard water

Wanneer hard water verwarmd wordt kan kalkaanslag ontstaan. Deze kalkaanslag kan ontstaan in huishoudelijke apparatuur zoals de boiler, afwasmachine of koffiezetapparaat. Door deze kalkafzetting op de verwarmingselementen is er meer energie nodig om het water te verwarmen. Wilt u direct meer informatie over de gevolgen van hard water voor uw woning neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom in Buurmalsen.

Goed voor uw badkamer

Een waterontharder zorgt ervoor dat er minder calcium en magnesium in uw water zitten en daarmee dus dat kalkaanslag voorkomen wordt. Dit heeft effect op uw badkamer. Door kalkaanslag wordt uw badkamer sneller oud, maar door een waterontharder blijft uw badkamer stralen en zijn waarde behouden.

Andere voordelen

Daarnaast heeft een waterontharder als voordeel dat u uw badkamer minder vaak hoeft schoon te maken en minder schoonmaakmiddel nodig hebt voor het schoonmaken. Ook voor uw andere huishoudelijke apparatuur heeft zacht water voordelen.

Zo heeft uw wasmachine genoeg aan minder wasmiddel, is het ontkalken van apparaten zoals de koffiezetter of uw wasmachine voor u verleden tijd, en kan de levensduur van uw apparaten er zelfs mee worden verlengd. Zomaar een rijtje met voordelen die een waterontharder u bieden. Nog meer redenen nodig of antwoord op uw vragen? Neem dan direct contact met ons op of neem een kijkje in onze showroom in Buurmalsen.

Het juiste moment voor een waterontharder

Vraagt u zich af wanneer het beste moment is om een waterontharder bij u thuis te installeren? Het antwoord op die vraag is simpel: nu! Er is geen enkele rede om langer te wachten met het installeren van de waterontharder bij u thuis. Zacht water zorgt ervoor dat uw nieuw geïnstalleerde badkamer schoner blijft en zijn waarde behoudt, maar ook dat uw reeds geïnstalleerde badkamer schoner wordt. Ook bestaande kalkaanslag wordt namelijk door zacht water verwijderd.

Persoonlijk advies in Buurmalsen

Middelkoop Showroom in Buurmalsen is gespecialiseerd in waterontharders en kan u een passend advies geven dat aansluit op uw persoonlijke situatie. Wat de beste waterontharder is voor uw situatie is afhankelijk van verschillende aspecten zoals de grootte van uw huishouden. Ook kunnen we u helpen met het bepalen voor de beste locatie voor uw waterontharder. Door de kleine omvang van onze waterontharders is het vinden van een geschikte locatie geen enkel probleem. Wel moet de waterontharder goed bereikbaar zijn om deze bij te vullen.

Onderhoud van uw waterontharder

Voor een blijvende goede werking en het behoud van uw waterontharder is het raadzaam om regelmatig een servicebeurt uit te laten voeren aan uw waterontharder. Middelkoop Buurmalsen biedt u deze service graag aan. Het enige wat u dan zelf nog hoeft te doen is het periodiek bijvullen van het regeneratiezout. Een kleine moeite voor een groot plezier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over of een waterontharder een oplossing is in uw huis. Heeft u vragen over de werking, het onderhoud of de kosten, of heeft u andere vragen. Schroom dan niet en neem contact op met ons gespecialiseerde personeel of maak een afspraak om langs te komen in de showroom van Middelkoop Buurmalen. Hier zetten wij graag een extra stapje om ervoor te zorgen dat u met een tevreden gevoel onze showroom verlaat.

Zeker.Middelkoop