Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundige medewerkers
Ma-Vr open om 6 uur
Zaterdag open om 7 uur

Waterontharder Hank

Heeft u in de wasmachine of andere huishoudelijke apparatuur last van een steeds weer groter wordende laag kalk? Is uw douche of badkamer niet vrij van kalk te houden? Dan heeft Middelkoop Showroom Werkendam de oplossing voor u in huis. Waterontharders zorgen voor zachter water en daarmee dus voor minder kalkaanslag in uw huis.

Wat is hard water?

Het Nederlandse grondwater bevat van nature mineralen als calcium en magnesium. Deze komen voornamelijk uit steensoorten in de Nederlandse bodem. Hoe verzadigder het water is van deze mineralen hoe harder het water is. De hardheid van uw water is dus sterk afhankelijk van de winningsplaats van uw waterbedrijf.

Kalkaanslag

Door verwarming van hard water kan kalkaanslag ontstaan in uw huishoudelijke apparatuur zoals uw boiler, een geiser, koffiezetapparaat of wasmachine. Deze kalkafzetting op de verwarmingselementen zorgt ervoor dat er meer energie nodig is om het water op te warmen. Wanneer dit water verdampt kan dit ook zorgen voor een kalkaanslag op tegels, sanitair of uw douchekop. Middelkoop Werkendam is gespecialiseerd in waterontharders en geeft u graag meer informatie hierover. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek in onze showroom in Werkendam.

Uw badkamer, langer nieuw

Omdat een waterontharder zorgt voor een verlaagd niveau magnesium en calcium voorkomt u kalkaanslag. En dit ziet u aan uw badkamer. Kalkaanslag zorgt ervoor dat uw badkamer sneller oud wordt, en deze er niet meer uitziet zoals toen wanneer de badkamer net geplaatst werd. Door het plaatsen van een waterontharder blijft uw badkamer langer stralen waardoor uw badkamer langer zijn waarde behoudt.

Nog meer voordelen

Maar naast dat uw badkamer langer nieuw blijft heeft een waterontharder nog meer voordelen. U hoeft uw badkamer minder vaak schoon te maken, waardoor u minder schoonmaakmiddel hoeft te gebruiken. Ook uw wasmachine heeft genoeg aan minder wasmiddel. Het ontkalken van andere huishoudelijke apparatuur is voor u ook verledentijd. Uw koffiezetapparaat of (af)wasmachine bouwen geen kalklaag meer op waardoor de levensdoor van deze apparaten ook verlengd wordt. Heeft u nog meer redenen nodig, of heeft u vragen twijfel dan niet langer maar neem contact met ons op of kom langs in onze showroom in Werkendam. Maak hiervoor direct een afspraak.

Wanneer een waterontharder aanschaffen

Twijfelt u of dit het juiste moment is voor het aanschaffen van een waterontharder? Ons antwoord daarop is: ja. Elk moment is een goed moment om een waterontharder aan te schaffen. Bij een nieuw geïnstalleerde badkamer zorgt een water ervoor dat deze langer nieuw blijft en zijn waarde behoudt, maar bij een oude al jaren geïnstalleerde badkamer zorgt het zachte water er voor dat aanwezige kalkaanslag zal verdwijnen. Er is dus geen rede om de aanschaf van een waterontharder uit te stellen.

Wij helpen bij het maken van de juiste keuze

Het personeel van Middelkoop Showroom in Werkendam is gespecialiseerd in waterontharders en geeft u graag passend advies over welke waterontharder geschikt is voor uw situatie. Dit is afhankelijk van diverse aspecten, onder andere de grootte van uw huishouden. Doordat onze waterontharders een kleine omvang hebben is het altijd mogelijk een geschikte plaats te vinden waar deze geplaatst kan worden. Ook hierbij kijkt Middelkoop Werkendam graag met u mee. Het is van belang dat de waterontharder wel goed bereikbaar is voor wanneer deze bijgevuld moet worden.

Service in Werkendam

Naast verkoop van waterontharders biedt Middelkoop Werkendam u graag ook de service aan die benodigd is voor het onderhoud van uw waterontharder. Dit doen we om ervoor te zorgen dat de werking onverminderd blijft en om de levensduur te verlengen. Zelf hoeft u enkel op gezette tijden het regeneratiezout aanvullen.

Wij staan klaar voor u

Bent u benieuwd of een waterontharder ook voor u een oplossing is of heeft u vragen over de kosten, de werking of het onderhoud van de waterontharder? Neem dan contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom om direct de mogelijkheden te bekijken. Maak hiervoor direct een afspraak zodat we er alles aan kunnen doen dat u met alle benodigde informatie naar huis gaat.

Zeker.Middelkoop