Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundige medewerkers
Ma-Vr open om 6 uur
Zaterdag open om 7 uur

Adviesgesprek

Kom langs in één van onze showrooms en laat u persoonlijk adviseren. Als u al inspiratie hebt opgedaan op internet of in woonbladen neem dat dan zeker mee. Zo heeft onze adviseur een goed beeld van uw stijl. Samen met uw verdere wensen vertalen we dit met elkaar tot een passend ontwerp.

En hebt u specifieke wensen? Dan doen we er alles aan om die voor u te realiseren. Wij bieden u de beste service op maat en staan altijd 100% voor u klaar.

Na het maken van een afspraak voor uw persoonlijke adviesgesprek bent u er zeker van dat onze adviseur 100% voor u beschikbaar is.

Afspraak inplannen

Hoe werkt het om een adviesgesprek in te plannen? Kies hieronder eerst uit één van de vestigingen. Vervolgens kiest u een datum. U ziet dan meteen welke tijdsblokken er nog beschikbaar zijn. Kies daar de tijd uit die u het beste uitkomt. Vul vervolgens uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in en klik op verzenden. Uw afspraak is gemaakt, makkelijk toch? U ontvangt een bevestiging per mail. En mocht er iets tussen komen waardoor u de afspraak wilt annuleren? Dan is een telefoontje naar de vestiging voldoende.

Graag tot ziens in de showroom van Middelkoop. De koffie staat klaar!

Kies uw locatie

Zeker.Middelkoop