Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundige medewerkers
Ma-Vr open om 6 uur
Zaterdag open om 7 uur

Vloeren

Uw vloer bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer in uw huis. Bij Middelkoop hebt u een ruime keuze uit een groot aantal verschillende vloeren van topmerken. Gaat u voor de warme uitstraling van een houten vloer? Of voor het gemak van laminaat? PVC is uitstekend geluiddempend en heel makkelijk in onderhoud. Tegels zijn ook nog altijd heel populair en zelfs verkrijgbaar in houtlook! Kom eens langs in onze showroom en laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment. 

Onze medewerkers staan graag voor u klaar met goed advies om u te helpen om de juiste keuze te maken. En als u eens wilt kijken hoe de vloer in uw huis zal staan, dan kunt u in overleg wat voorbeeldstalen meenemen. Op die manier krijgt u een heel goed beeld of het de vloer is die u voor ogen hebt.

Gaat u voor gemak of sfeer? Of voor allebei?

In onze showroom vindt u heel veel verschillende soorten vloeren die ieder hun specifieke eigenschappen hebben. 

Houten vloeren zijn er in visgraatmotief wat op dit moment heel populair is. Maar ook houten planken vloeren blijven heel geliefd. Deze zijn in vele houtsoorten en verschillende breedtes en diktes leverbaar. Tegenwoordig zelfs met klik-methode! 

Laminaat vindt u bij ons ook in verschillende motieven en kleuren. Een aantal hiervan zijn zelfs meteen uit voorraad leverbaar. 

Een PVC-vloer heeft een mooie uitstraling en de keuze is enorm. U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren en patronen. Er is altijd wel een PVC-vloer die bij u past. 

Vloertegels zijn duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Laat u verrassen door de mogelijkheden op ons tegelplein. Hier krijgt u meteen een goed beeld van de mogelijkheden die er zijn! 

Zeker.Middelkoop