Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundige medewerkers
Ma-Vr open om 6 uur
Zaterdag open om 7 uur

Keukens

Kom eens langs in onze showroom en ontdek welke mogelijkheden er zijn op het gebied van keukens! In onze vestiging in Werkendam, maar ook in Zaltbommel en Buurmalsen is er volop keuze uit allerlei soorten en stijlen. Van modern en kleurrijk tot landelijk in natuurlijke kleuren en materialen. Alles volgens de laatste trends of juist sober en duurzaam. Bij ons vindt u een keuken voor ieder budget. 

Aan de hand van de selectietool van onze leverancier worden alle elementen ingetekend en krijgt u een heel goed beeld van het uiteindelijke resultaat. Plan direct uw adviesgesprek via de website. Onze adviseur helpt u graag met het samenstellen van uw ideale keuken. Daarna ontvangt u de offerte met gratis 3D-tekening. 

Maak uw keuze uit een groot aantal verschillende frontjes en bijpassende werkbladen in diverse stijlen en heel veel kleuren. Met bijpassende greepjes maakt u het plaatje helemaal compleet. 

Een keuken wordt pas echt uw keuken met de apparaten die u mooi en handig vindt. Bijvoorbeeld een vaatwasser, stoomoven of inductiekookplaat. Hiermee maakt u uw nieuwe keuken net zo luxe als u zelf maar wilt. Apparatuur is van vrijwel ieder merk leverbaar. Van topmerken tot merken voor een kleiner budget. 

De finishing touch en de juiste uitstraling krijgt u met een mooie bijpassende spoelbak en kraan. Ook deze zijn in meerdere formaten en kleuren leverbaar. Kom gerust eens langs in onze showroom en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Plan nu uw adviesgesprek via onze website zodat onze adviseur alle tijd voor u kan nemen. Van harte welkom, de koffie staat klaar!

Zeker.Middelkoop