Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundige medewerkers
Ma-Vr open om 6 uur
Zaterdag open om 7 uur

Waterontharders

U wilt uw nieuwe badkamer natuurlijk graag zo lang mogelijk mooi houden. Dé oplossing tegen  kalkaanslag is een waterontharder. Het resultaat is zacht water waardoor uw badkamer blijft stralen en zijn waarde behoudt. Daarnaast biedt een waterontharder ook veel andere voordelen.

Zo hoeft u minder schoon te maken en zijn er veel minder schoonmaakmiddelen en wasmiddelen nodig. Apparaten ontkalken is voor u verleden tijd en de levensduur van uw apparaten kan er zelfs door worden verlengd. Daarnaast is onthard water ook beter voor uw huid. Het voorkomt uitdroging en zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd wordt. Klachten als eczeem en psoriasis kunnen hierdoor verminderen.

Ieder moment is een geschikt moment om een waterontharder te laten installeren. Zacht water verwijdert namelijk ook reeds aanwezige kalk. U hoeft dus echt niet te wachten tot u uw badkamer gaat vernieuwen. Profiteer zo snel mogelijk van de voordelen van een waterontharder en kom naar onze showroom voor een persoonlijk advies.

Vraag offerte aan

Advies op maat

De ontharder kan precies worden afgestemd op de gebruiker. Aan de hand van het gebruik en uw persoonlijke situatie geven wij u advies over de best passende optie. Voor iedere situatie is er een oplossing. Na het installeren van een waterontharder geniet meteen uw hele huis van de voordelen ervan.

Wij leveren waterontharders van een zeer hoogwaardige kwaliteit tegen een gunstige prijs. Voor een blijvende goede werking en het behoud van het apparaat is het raadzaam om regelmatig een servicebeurt uit te laten voeren. Het enige wat u dan zelf nog hoeft te doen is periodiek het regeneratiezout bij te vullen. Een kleine moeite voor een groot plezier.

Wilt u meer informatie? U bent van harte welkom in onze showroom. Onze adviseur legt u graag alles uit over de beste waterontharder voor uw situatie.

Download productfolder

Zeker.Middelkoop