Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundige medewerkers
Ma-Vr open om 6 uur
Zaterdag open om 7 uur

Deuren

Deuren in showroom Werkendam

Mooie deuren zijn echte sfeermakers. Of dat nu binnendeuren of buitendeuren zijn, ze bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw huis. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment van verschillende merken. Kom eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen!

Bij ons vindt u deuren in allerlei stijlen. Van strak en modern tot trendy loftdeuren en deuren in cottagestijl. Maar natuurlijk ook klassieke deuren. Onze adviseurs denken graag met u mee en geven eerlijk advies. Zo komen we samen tot het eindresultaat dat u voor ogen hebt. 

Graag tot ziens in onze showroom, de koffie staat klaar!

Binnendeuren

Waar begint u als u nieuwe binnendeuren wilt uitzoeken? Kijk eerst welke stijl u aanspreekt. Houdt u van klassiek, modern, landelijk, industrieel of bent u op zoek naar deuren met een schuifsysteem? Er is altijd een deur die bij uw woonstijl past. 

Bedenk ook waar u de deur gaat plaatsen en of u wel of geen glas in de binnendeur wil. Een deur met glas zorgt voor een open en luchtige sfeer in huis. Maak uw keuze uit de verschillende glassoorten bijvoorbeeld glas-in-lood, mat of blank glas of rookglas.  

Verder is het handig om te weten of het een opdek of stompe deur moet zijn, linksdraaiend of rechtsdraaiend. Veel deuren zijn voorgegrond en een aantal modellen zijn zelfs al kant-en-klaar afgelakt te leveren. Hoe makkelijk is dat!

Met architraven (sierdeurlijsten), plinten en plintneuten in mooie profileringen maakt u het plaatje helemaal passend in uw eigen stijl.

Voordeuren van het merk Weekamp

Buitendeuren

Naast binnendeuren vindt u bij ons ook een uitgebreid assortiment prachtige kwalitatieve buitendeuren. Kies een deur die past bij uw smaak en de stijl van uw huis. Of u nu houdt van modern, klassiek, landelijk of industrieel, bij ons vindt u altijd de perfecte buitendeur.  

Naast het uiterlijk van de deur is bij buitendeuren de veiligheid ook een belangrijk punt. Maak het inbrekers zo moeilijk mogelijk en laat een meerpuntssluiting direct voor u monteren. Met het oog op duurzaamheid kunt u een tochtvaldorpel laten monteren. Zo houdt u de warmte binnen en de kou buiten en bespaart u flink op uw energiekosten. 

Deurbeslag

Bij het uitkiezen van een deur hoort natuurlijk ook deurbeslag. Zet de puntjes op de ‘i’ met bijpassend deurbeslag van hoge kwaliteit. Behalve functioneel is het ook de finishing touch voor elke binnen- of buitendeur. Deurbeslag vindt u bij ons in verschillende materialen zoals chroom, nikkel, brons of zwart maar ook in verschillende varianten. Denk naast deurkrukken aan deurgrepen, schuifdeurkommen en meubelknoppen maar ook aan bijpassende deurstoppers en hang- en sluitwerk van hoogwaardige kwaliteit. 

Buitendeuren maakt u compleet met deurbeslag die de deur zowel verfraaien als om deze goed te beveiligen. Hierbij hebt u de keuze uit heel veel stijlen en kleuren. U vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan veiligheidsbeslag met het SKG***keurmerk en het Politie Keurmerk Veilig Wonen en voorzien van kerntrekbeveiliging. Hiermee houdt u inbrekers zo goed mogelijk buiten de deur. Tenslotte maakt u het plaatje compleet met bijpassende huiscijfers en letters, een beldrukker en eventueel brievenbusplaten. 

Bent u benieuwd naar ons assortiment? 

Kom dan gerust langs in onze showroom en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Onze adviseurs helpen u graag. 

Zeker.Middelkoop