Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundige medewerkers
Ma-Vr open om 6 uur
Zaterdag open om 7 uur

Sunshower

Wilt u zich fitter, vitaler en energieker voelen? Dan kiest u voor een Sunshower, een product van hoogwaardige kwaliteit dat uw lichaam tijdens het douchen voedt en verzorgt met de positieve effecten van zonlicht. Het zorgt voor een verhoging van de weerstand door de aanmaak van extra vitamine D, bevordert de calciumopname van uw lichaam en draagt bij aan de ontwikkeling en het behoud van de spierfunctie. Uw huid is beter beschermd tegen de zomerzon én u krijgt een gezonde teint.

De korte golf infrarood van Sunshower heeft een positief effect op je lichaam. Door de warmte wordt de stofwisseling gestimuleerd. Dat zorgt ervoor dat gewrichtspijn afneemt, spieren sneller herstellen na het sporten en rug-, nek- en reumatische klachten verminderen. Sunshower vindt het belangrijk dat mensen goed in hun vel zitten en in balans zijn. 

Sunshower is er voor iedereen

Zonlicht zorgt ervoor dat ons lichaam optimaal functioneert. Sunshower maakt onmisbaar zonlicht het hele jaar door toegankelijk tijdens uw dagelijkse doucheritueel door de combinatie van krachtig infrarood en laag gedoseerd UV-licht. Door de stand van de zon is het in Nederland de helft van het jaar niet mogelijk om voldoende vitamine D binnen te krijgen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat u met Sunshower het hele jaar door uw vitamine D peil op niveau kunt houden. Ook is aangetoond dat zonlicht zorgt voor een beter dag- en nachtritme.

Daarnaast heeft zonlicht een positief effect op de aanmaak van het gelukshormoon endorfine. Hierdoor ervaart u minder stress en voelt u zich fitter en vitaler. Dat wil toch iedereen?

Een Sunshower kan overigens ook makkelijk in een bestaande douche worden toegepast. Wilt u het hele jaar door op een veilige manier profiteren van de positieve effecten van de zon? Kom dan snel langs in onze showroom. Onze adviseurs geven u graag vrijblijvend en deskundig advies.  

Round collectie

Square collectie

Zeker.Middelkoop