Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundige medewerkers
Ma-Vr open om 6 uur
Zaterdag open om 7 uur

Schuifdeurkasten op maat

Maak uw interieur af met een schuifdeurkast op maat. Zo creëert u gemakkelijk en eenvoudig een heleboel opbergruimte. Mooi van buiten, slim van binnen. Een kast die precies past op de plek die u voor ogen hebt. Voor elke ruimte is er een passende oplossing, ook bij schuine wanden.

Schuifdeurkasten op maat komen in elke ruimte goed tot hun recht. Als opbergruimte voor uw kantoor, als garderobekast in uw slaapkamer of op de kinderkamer. Waar u maar wilt. En door de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen is er altijd een kast die past bij uw huis en uw stijl. De kasten op maat worden gemaakt met passie en vakmanschap en zijn van een hoge kwaliteit.

Kom eens langs in de showroom en laat uw kast op maat meteen intekenen. Zo krijgt u een goed beeld van het resultaat. Maak een afspraak voor een adviesgesprek via de website en ontdek wat er allemaal mogelijk is. U ontvangt direct het ontwerp met offerte en gratis 3D-tekening. 

Welke stijl kiest u?

Kies uit schuifdeuren in vele stijlen en kleuren. Houdt u van een landelijke woonstijl? Dan is de schuifkastdeur in cottagestijl een echte sfeermaker. Of zoekt u naar een passende variant bij de bekende paneeldeuren? Die vindt u ook bij ons. Voor een klassieke look zijn er kastdeuren met een mooie profilering. Kastdeuren met een matte en natuurlijke uitstraling zijn in elke woonstijl toe te passen.

Het is zelfs mogelijk om schuifdeuren in dezelfde stijl als uw binnendeuren te kiezen. Of juist binnendeuren bij uw schuifdeurkast. Het is maar net hoe u het wilt zien.

Maak uw keuze uit de beschikbare kleuren en creëer zo de sfeer die past in uw huidige of nieuwe woning. Van mat groen tot warm grijs, zwart, houtstructuur of juist helder wit. Met extra opties, zoals bijvoorbeeld een spiegel of glazen delen, maakt u uw kast op maat compleet.

De details: kastinterieur en grepen

U benut de ruimte optimaal met het door u uitgekozen kastinterieur. Kies zelf waar u de legplanken, lades, schoenenrekken en andere opties wilt hebben. Aan alles is gedacht. Ook hier zijn veel variaties en verschillende stijlen mogelijk.

Met accessoires maakt u uw kast helemaal af. Grepen in een contrasterende kleur geven uw kast een persoonlijke uitstraling. Kies uit RVS, nikkel, mat zwart, brons of chroom. Maak het geheel af met LED-verlichting naar keuze voor een luxueuze uitstraling.

Wilt u alvast zelf aan de slag met het ontwerpen van uw kast op maat? Maak dan een keuze uit onderstaande configurators:

Nog meer mogelijkheden

Zoekt u nog steeds naar een oplossing voor de zolder? Dan is een railsysteem met lage schuifdeuren heel geschikt. Of een scheidingswand tussen twee ruimtes? Ook hier is heel veel mogelijk. Wilt u hier meer over weten? Plan dan nu een adviesgesprek in onze showroom en laat u adviseren over de best passende oplossing. Wij helpen u graag bij het vinden van een kast die bij uw situatie past. Graag tot ziens in onze showroom! De koffie staat klaar.

Zeker.Middelkoop