Meer dan 50 jaar ervaring
Deskundige medewerkers
Ma-Vr open om 6 uur
Zaterdag open om 7 uur

Middelkoop Showroom: dé nummer 1 in badkamers voor Sleeuwijk

Op zoek naar een badkamer en woont u in Sleeuwijk? Dan is het maar een paar kilometer naar het bedrijventerrein in Werkendam waar Middelkoop de prachtigste badkamers heeft tentoongesteld in de hun showroom. 

Uitgebreide showroom voor badkamers voor Sleeuwijk

Voor iedereen die in Sleeuwijk woont bieden we op een steenworp afstand een prachtige showroom waar we de prachtigste badkamers hebben staan. Of u nu op zoek bent naar een moderne badkamer of juist een klassieke badkamer, bij Middelkoop kunt u zeker slagen. Onze enthousiaste adviseurs staan voor u klaar om u van kundig advies te voorzien voor uw badkamer in Sleeuwijk. Samen met uw adviseur kiest u de badkamer die bij u past, u kunt daarbij oneindig blijven combineren. Wij zorgen dat u de perfecte badkamer kiest voor uw Sleeuwijkse woning.

Kom langs in onze showroom

Wees welkom in onze showroom! Vlakbij Sleeuwijk vindt u onze showroom. Ons adres is: Leeghwaterstraat 14 in Werkendam, nabij Sleeuwijk.

De showroom voor Sleeuwijk
Middelkoop Showroom voor Sleewijk

We hebben meerdere badkameropstellingen in onze showroom, daarmee geven we een duidelijk beeld van de verschillende mogelijkheden. Daarom nodigen we u van harte uit om de showroom in Werkendam te bezoeken. Ook in deze Coronatijd staat wij voor u klaar. Maak hiervoor een afspraak via het online afsprakenformulier.

Een luxe badkamer? Of juist een praktische badkamer?

Wij hebben voor elk wat wils. Want of u nu op zoek bent naar een luxe badkamer, of dat u een hele praktische badkamer zoekt, wij hebben wat u zoekt. Van warme tinten tot strakke kleuren, van klassieke tegels tot de felste kleuren, wij hebben hebben wat ú zoekt voor de perfecte badkamer.

Sanitair voor iedereen in Sleeuwijk die een badkamer zoekt

Iedereen uit Sleewijk die op zoek is naar een badkamer zou eens bij Middelkoop langs moeten gaan. Wij hebben sanitair in alle soorten en maten en we leveren al vele jaren de beste kwaliteit. Daarom zult u in onze showroom zeker slagen. U kunt oneindig blijven combineren, daarom is de keuze reuze. Onze adviseurs staan klaar voor u om u de juiste weg te wijzen in badkamerland.

Sunshowers in Sleeuwijk

We hebben ook exclusieve producten zoals Sunshowers. In onze showroom kunnen wij u alles vertellen over deze Sunshowers. Een Sunshower brengt de zon in uw badkamer en is zeker een toegevoegde waarde voor uw doucheruimte. Door middel van een Sunshower geniet u, naast een heerlijke douchebeurt met water, ook van infrarood en UV-licht. De warmte zorgt voor een ontspannen gevoel en verlicht pijnlijke spieren. Daarnaast stimuleert een Sunshower de doorbloeding. Door een lage dosering UV licht wordt uw lichaam gestimuleert om vitamine D aan te maken en behoudt u een natuurlijk tint op uw huid.

Accessoires voor iedere badkamer

Natuurlijk is uw badkamer niet compleet zonder accessoires. Zo kunt u bij ons terecht voor doucheaccessoires, toiletaccessoires, handdoekaccessoires, badaccessoires, zeepaccessoires en noemt u maar op. Wanneer wij zeggen dat we compleet zijn, dan bedoelen we ook dat we compleet zijn. Brengt u daarom gerust een bezoek aan onze showroom. Maak hiervoor een geheel vrijblijvende online afspraak.

Middelkoop toonaangevend ook voor Sleeuwijk

We leven al vele jaren badkamers, ook voor u in Sleeuwijk. We leveren zowel aan particulieren als aan de professional en brengen u ook graag samen. We doen dit al meer dan 50 jaar. Als familiebedrijf richten we ons al generaties lang op de tevredenheid van u als klant in Sleeuwijk. Het gaat er bij ons om dat u als klant met een tevreden gevoel weer terug naar Sleeuwijk gaat.

Bent u naar aanleiding van wat u leest geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Maak dan vandaag nog een online afspraak of neem op een andere manier contact met ons op. Onze adviseurs staan klaar om u van dienst te zijn.

Zeker.Middelkoop